VVV-Venlo bevestigt naderend vertrek trainer Steijn

5 juni 2019, 07:33

Het is een kwestie van tijd voordat Maurice Steijn tekent bij Al Wahda uit Abu Dhabi. De 45-jarige trainer heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten en aangegeven zijn doorlopende contract bij VVV-Venlo te willen afkopen. Dat wordt bevestigd door de Venlose club.

"Maurice heeft bij mij aangegeven naar Al Wahda te willen vertrekken. Voordat we tot een afwikkeling van het contract kunnen komen, zal ik eerst met de commissarissen van de club moeten overleggen. Pas als de afwikkeling van het contract van Maurice rond is, gaan we praten over een eventueel vertrek van Jay Driessen", doelt VVV-directeur Adrie Bogers in gesprek met De Limburger op de assistent-trainer, die eveneens voornemens is bij Al Wahda aan de slag te gaan.

Bij Al Wahda kan Steijn een veelvoud verdienen van wat hij nu bij VVV krijgt. De oefenmeester was onlangs ook in gesprek met PEC Zwolle, maar kwam er niet uit met de Eredivisionist. Steijn, sinds 2014 hoofdtrainer van VVV, wordt in de Verenigde Arabische Emiraten de opvolger van landgenoot Henk ten Cate.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen