Bayern laat James definitief terugkeren naar Real Madrid

5 juni 2019, 13:05

Zoals aangekondigd heeft Bayern München de koopoptie in het huurcontract van James Rodríguez niet gelicht. De Duitse grootmacht maakt woensdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de Colombiaan na twee seizoenen terugkeert naar Real Madrid. Rodríguez vroeg de clubleiding onlangs de optie te laten varen.

Bayern heeft gehoor gegeven aan het verzoek van de aanvallende middenvelder en besloten Rodríguez te laten gaan. Hoewel hij in Madrid over een doorlopend contract beschikt, is de verwachting dat de Colombiaan zijn loopbaan elders voortzet. Juventus en Napoli lijken de beste papieren te hebben om Rodríguez in te lijven.

In Zuid-Duitsland slaagde Rodríguez er in twee jaar niet in een vaste basisplaats te veroveren. De linkspoot kwam in totaal tot 67 wedstrijden voor Der Rekordmeister, waarvan 49 als basisspeler. "Mijn dank gaat uit naar de hele club en de fans die ons altijd hebben gesteund. Het waren twee onvergetelijke jaren voor mij in München en ik heb me hier altijd goed gevoeld", spreekt de Colombiaan zijn dank uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen