Ziyech over toekomst: "Ik kan en ga niets beloven"

5 juni 2019, 14:20

Hakim Ziyech sprak een jaar geleden zijn vertrekwens uit, maar bleef toch bij Ajax. Hoewel de Marokkaans international nog steeds graag een stap hogerop wil, is hij minder stellig dan een jaar terug. Beloven dat hij nóg een seizoen blijft, kan Ziyech anderzijds ook niet.

"Ondanks dat ik het in eerste instantie niet wilde, was bij Ajax blijven de beste keuze. Dat is uiteindelijk wel een fijne conclusie, inderdaad", vertelt Ziyech in gesprek met Ajax Life. Na het reguliere seizoen en het WK heeft de middenvelder tijdens de vakantie zijn hoofd leeggemaakt. "Toen ik terugkwam op de club, heb ik mijn verstand op nul gezet. Ik ben gewoon gaan voetballen, heb geprobeerd plezier te maken. Dat wilden we allemaal. Je ziet waartoe dat geleid heeft."

Ziyech heeft een topseizoen achter de rug en de Ajax-aanhang hoopt dat zijn sterspeler nog wat langer in Amsterdam blijft voetballen. PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher startte onlangs zelfs een petitie om de middenvelder langer aan boord te houden. Inmiddels hebben meer dan 26.000 mensen de petitie ondertekend. "Dat zijn er veel, hé. Ik vind het mooi dat iemand zo'n petitie begint en dat zoveel mensen het ondertekenen, maar ik kan en ga niets beloven. Ik ga nu eerst op vakantie en de Afrika Cup spelen. Daarna zie ik wel wat gebeurt. Dit seizoen heeft me in elk geval geleerd dat je nooit weet hoe het gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen