Koeman adviseert De Ligt: "Zorg dat je aan spelen toekomt"

6 juni 2019, 10:56

Het staat zo goed al vast dat Matthijs de Ligt binnenkort Ajax verlaat, maar het is nog altijd onduidelijk waar de negentienjarige verdediger zijn loopbaan vervolgt. Onder meer FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Juventus worden als volgende bestemming van De Ligt genoemd. Op eigen verzoek voerde de Ajacied onlangs een gesprek over zijn toekomst met Ronald Koeman.

Wat er exact is besproken, wil de bondscoach van het Nederlands elftal niet kwijt. "Inhoudelijk ga ik daar niet specifiek op in. Maar zoals ik altijd zeg tegen spelers, die mijn mening vragen over hun toekomst: zorg dat je aan spelen toekomt. Spelen is het belangrijkste voor jonge spelers om beter te worden", wordt Koeman geciteerd door De Telegraaf.

"Wat Matthijs betreft: hij moet voor een echt grote club kiezen, dat verdient hij. De manier van spelen is daarbij ook belangrijk", besluit de bondscoach, die zelf een verleden heeft bij Barcelona. Ook Manchester City, Liverpool en Manchester United zouden in de markt zijn voor de Golden Boy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen