'Aston Villa licht optie en neemt El Ghazi definitief over'

6 juni 2019, 12:55

De toekomst van Anwar El Ghazi lijkt in de Premier League te liggen. Volgens het doorgaans goed ingelichte L'Equipe heeft Aston Villa de koopoptie in het huurcontract van de 24-jarige aanvaller gelicht. De promovendus maakt een bedrag van omgerekend negen miljoen euro over aan Lille.

Na de promotie werd al duidelijk dat El Ghazi waarschijnlijk bij Aston Villa zou blijven. "Aston Villa wil me graag kopen en ik wil graag bij Aston Villa blijven. Maar ik heb me echt alleen op deze wedstrijd gefocust", zei hij tegen De Telegraaf. De clubs hebben het nieuws nog niet bevestigd, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

El Ghazi speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Aston Villa, dat via de play-offs promotie naar de Premier League afdwong. Met een doelpunt in de beslissende wedstrijd tegen Derby County (2-1) was de aanvaller onlangs zeer belangrijk voor de Engelse club.

Begin 2017 maakte de vleugelaanvaller de overstap van Ajax naar Lille, waar hij niet uit de verf kwam. Bij Aston Villa is El Ghazi erin geslaagd zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen