'Begeerde Palacios kan naar Ajax, PSV en FC Barcelona'

6 juni 2019, 14:24

Diego Palacios heeft de clubs voor het uitkiezen. De linksback uit Ecuador, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Willem II, kan zijn loopbaan vervolgen bij Ajax, PSV of FC Barcelona. Met laatstgenoemde club is de negentienjarige Palacios al in gesprek.

Media in Ecuador en Spanje berichtten de voorbije dagen al over de Nederlandse en Spaanse belangstelling voor Palacios. Die berichtgeving wordt donderdag bevestigd door het Brabants Dagblad, dat echter geen melding doet over de interesse van PSV. Volgens het dagblad wil Barça de Ecuadoriaan in eerste instantie voor het B-elftal halen - net zoals bij Ludovit Reis (FC Groningen) is gebeurd - en ziet Ajax in Palacios de opvolger voor Daley Sinkgraven, die in verband gebracht wordt met een overstap naar Bayer Leverkusen.

Pas ná het jeugd-WK in Polen zal Palacios een beslissing nemen over zijn toekomst. Met Ecuador wist de verdediger van SD Aucas zich te plaatsen voor de kwartfinale van de eindronde. Palacios speelde de voorbije jaargang voor Willem II, waarvoor hij tot 32 optredens kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen