Manchester City stapt naar CAS vanwege onderzoek UEFA

6 juni 2019 – Premier League-kampioen Manchester City heeft geen goed woord over voor de werkwijze van de UEFA. In mei werd bekend dat de UEFA een onderzoek heeft ingesteld naar de financiële situatie van de Engelse club, maar daarover is City niet te spreken. De club stapt naar het internationale sporttribunaal CAS.

Manchester City stapt naar CAS vanwege onderzoek UEFA

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De UEFA startte een onderzoek om te kijken over Manchester City de Financial Fair Play-regels heeft overtreden. Het vermoeden was dat de club de sponsorinkomsten groter hebben gemaakt dan ze in werkelijkheid zouden zijn. Als uit het onderzoek komt dat dit inderdaad het geval is, dan kan de Engelse kampioen worden uitgesloten van Champions League-voetbal.

Het wachten is nog op het resultaat van het onderzoek. Hoofdonderzoeker Yves Leterme moet uiteindelijk de knoop doorhakken over een straf voor de Engelse club. Manchester City wacht de uitslag niet af en stapt nu dus al naar het CAS om het onderzoek aan te vechten.

Reacties

UEFA Champions League

gerelateerd