Nederland met De Roon en Bergwijn, geen Van de Beek

6 juni 2019, 19:41

Ronald Koeman liet deze week weten onder de indruk te zijn van de ontwikkeling van Donny van de Beek, maar kiest tegen Engeland niet voor de Ajacied. De bondscoach van Nederland houdt vast aan Marten de Roon in de halve finale van de Nations League. Ook Steven Bergwijn maakt deel uit van de basisploeg.

Koeman is een voorstander van vastigheden bij Oranje en kiest vanavond dus wederom voor De Roon. De bondscoach is van mening dat hij en Frenkie de Jong elkaar uitstekend aanvullen en wil het duo niet uit elkaar halen. Het middenveld wordt gecompleteerd met Georginio Wijnaldum. De middenvelder won met Liverpool de Champions League, maar is fit genoeg om te starten tegen Engeland. Ook Virgil van Dijk begint vanavond.

Net als voor Van de Beek zijn ook voor Quincy Promes de druiven zuur. Koeman kiest vanavond voor PSV-speler Bergwijn, waardoor Promes op de bank moet plaatsnemen in Guimarães. Het elftal van Oranje kent verder geen verrassingen. Ryan Babel heeft dus wederom een basisplaats, terwijl Memphis Depay de spitspositie voor zijn rekening neemt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen