'Van Geel wordt de nieuwe algemeen directeur van Willem II'

7 juni 2019, 15:22

Martin van Geel keert terug bij Willem II. In Tilburg gaat hij de functie van algemeen directeur vervullen. Waarschijnlijk wordt hij vandaag (vrijdag) nog gepresenteerd, melden het Algemeen Dagblad en [a,https://www.vi.nl/nieuws/van-geel-als-algemeen-directeur-terug-bij-willem-ii,_blank,Voetbal International]. Van Geel is nog in dienst bij Feyenoord, waar hij na acht jaar als technisch directeur vertrekt.  Bij Willem II gaat hij samenwerken met Joris Mathijsen, de td van de Brabanders met wie Van Geel bevriend is.

Van Geel was als voetballer actief bij Willem II. Hij begon en beëindigde zijn loopbaan in het shirt van de Tricolores. Als bestuurder wacht hem dezelfde route. Van Geel begon bij Willem II als technisch directeur en was daarna werkzaam bij AZ, Ajax, Roda JC en sinds 2011 bij Feyenoord.

De verwachting is dat zijn rentree bij de bekerfinalist van afgelopen seizoen vanmiddag nog officieel wordt. Daarmee geeft Van Geel Willem II de voorkeur boven Hannover. De Bundsesliga-degradant had hem graag naar Duitsland gehaald, maar vist dus achter het net. Willem II was sinds het vertrek van Berry van Gool op zoek naar een nieuwe directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen