Gisteren gemist: Hazard naar Real Madrid, Servië op de pijnbank

8 juni 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 7 juni.

Real Madrid tast diep in de buidel en haalt Hazard weg bij Chelsea

Wat al een tijdje in de lucht hing, is vrijdagavond bevestigd: Eden Hazard verlaat Chelsea en gaat aan de slag bij Real Madrid. De 28-jarige Belgische aanvaller maakt voor een bedrag dat naar verluidt kan oplopen tot 145 miljoen euro de overstap naar de Spaanse grootmacht. Als Hazard de medische keuring doorstaat, zet hij zijn handtekening onder een vijfjarig contract.

Hazard schrijft open brief aan Chelsea en spreekt zijn dank uit

Eden Hazard heeft in een uitgebreide open brief afscheid genomen van Chelsea. De Belgische aanvaller, die zijn loopbaan vervolgt bij Real Madrid, spreekt zijn dank uit aan de supporters en alle collega's met wie hij heeft gewerkt.

EK-kwalificatie: Servië krijgt pak slag, Spanje wint simpel

De nieuwe EK-kwalificatiecyclus is nog maar net begonnen, maar Servië staat nu al onder hoogspanning. De Serviërs kregen vrijdagavond een flink pak slaag van Oekraïne (5-0) en staan na twee wedstrijden onderaan in Groep B. Spanje kende weinig moeite met Faeröer, terwijl Denemarken tegen Ierland (1-1) weer niet wist te winnen.

Frankrijk overtuigt en begint WK met ruime overwinning

Frankrijk heeft vrijdagavond zijn favorietenrol voor de wereldtitel bevestigd. In de openingswedstrijd van het WK vrouwenvoetbal maakte het gastland indruk en stuurde het Zuid-Korea van het kastje naar de muur. De nummer veertien van de FIFA-ranglijst werd met 4-0 verslagen.

Finaleronde van Nations League kan De Bruyne niet boeien

Kevin De Bruyne zit zondagavond waarschijnlijk niet voor de buis als Nederland en Portugal het in de finale van de Nations League tegen elkaar opnemen. De 27-jarige middenvelder hecht weinig waarde aan het toernooi. België strandde in de groepsfase van de Nations League.

Oranje-dagboek #1: studiebol V/d Donk

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen