Messi belangrijk voor Argentinië, ook winst Uruguay

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 juni 2019 – In de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) heeft Lionel Messi uitgeblonken in het shirt van Argentinië. De aanvaller van FC Barcelona scoorde twee keer tegen Nicaragua, dat ter voorbereiding op de Copa America met 5-1 werd verslagen.

Messi belangrijk voor Argentinië, ook winst Uruguay

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Argentinië deed het rustig aan, maar stond na een uur spelen wel op een 2-0 voorsprong. Beide doelpunten werden gemaakt door sterspeler Messi. Het eerste doelpunt, na een fraaie individuele actie, was het hoogtepunt van de wedstrijd. Later kwamen ook Lautaro Martinez (twee) en Roberto Pereyra nog tot scoren. Nicaragua bepaalde de eindstand met een rake penalty in de absolute slotfase op 5-1. Bij de Argentijnen zat Nicolás Tagliafico op de bank. Hij werd na 56 minuten ingebracht.

Uruguay wint ook
Net als Argentinië heeft ook Uruguay een gemakkelijke overwinning geboekt. Panama, vorig jaar nog actief op het WK, kreeg met 3-0 klop. Maximiliano Gomez opende de score na negentien minuten, waarna Uruguay in de tweede helft de marge verder uitbouwde. Luis Suarez en Federico Valverde waren daar verantwoordelijk voor. Uruguay is net als Argentinië in voorbereiding op de Copa America.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd