Snoei: "Ik wil hier heel aanvallend voetbal gaan spelen"

8 juni 2019, 13:21

De intenties van Mike Snoei als trainer van De Graafschap zijn duidelijk. De ervaren coach werd vrijdag aangesteld in Doetinchem als opvolger van de vertrokken Henk de Jong en wil met De Superboeren niet voor de eigen goal gaan hangen.

Tegenover Omroep Gelderland zegt Snoei, die overkomt van Telstar, wat zijn plannen zijn. "Ik wil hier heel aanvallend voetbal gaan spelen", vertelt de trainer. "Dat spreekt mij gewoon aan en daar gaan we de juiste types bij zoeken. Daarbij wil ik ook heel goed kijken naar de eigen opleiding. Dat wordt een belangrijke pijler, want waarom zou je weer een jongen uit bijvoorbeeld Utrecht halen in plaats van een exponent uit je eigen regio."

Snoei heeft voor twee jaar getekend bij de degradant en wil zo snel mogelijk omhoog. "Ik wil in één jaar terug", is hij ambitieus. "Dat kan op verschillende manieren, maar ik ga toch niet zeggen dat we gaan meehobbelen? Ik wil uitdagen en ga de komende tijd met veel mensen van de club in gesprek. Ook veel huidige spelers die ik graag wil behouden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen