Engelsen beginnen uitstekend met zege in Britse clash

9 juni 2019, 19:54   Bijgewerkt: 9 juni 2019, 20:25

Engeland heeft geen fout gemaakt in de eerste groepswedstrijd op het WK vrouwenvoetbal. Ondanks een spannende slotfase boekten de Engelsen een verdiende zege tegen Schotland. Het duel in Nice eindigde in een 2-1 zege voor de ploeg van bondscoach Phil Neville.

Als een van de titelfavorieten begon Engeland zondagavond aan het WK met een wedstrijd tegen Schotland, dat debuteert op de mondiale eindronde. De Engelsen eindigden vier jaar geleden in Canada op de derde plaats en hopen in Frankrijk die prestatie te verbeteren. Tegen Schotland begon het team van Neville goed aan die missie.

Na een helft leek de wedstrijd al beslist. De Engelsen kregen vroeg in de wedstrijd een strafschop na een handsbal van Schotland. De dienstdoende scheidsrechter wees naar de penaltystip na inmenging van de VAR. Nikita Parris schoot raak vanaf elf meter en via Ellen White werd het vlak voor rust ook 2-0. Die tussenstand bleef lang op het scorebord staan, tot Claire Emslie in de slotfase namens Schotland de aansluitingstreffer maakte. De overwinning van Engeland kwam echter niet meer in gevaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen