Neres draagt met eerste goal bij aan monsterzege Brazilië

9 juni 2019, 22:57

David Neres heeft zondagavond zijn basisdebuut voor Brazilië opgeluisterd met zijn eerste interlanddoelpunt. De 22-jarige aanvaller van Ajax was niet de enige Braziliaan die tot scoren kwam in de oefenwedstrijd tegen Honduras. Het vriendschappelijke duel eindigde in een klinkende 7-0 overwinning voor de Seleçao.

Door de enkelblessure van Neymar startte Neres voor de eerste keer in de basis bij Brazilië, dat zich voorbereidt op de Copa América in eigen land. De Ajax-aanvaller maakte vlak na rust zijn eerste doelpunt voor Brazilië door op fraaie wijze een solo af te ronden. Op dat moment leidden de Brazilianen al met 4-0 door doelpunten van Gabriel Jesus (twee keer), Thiago Silva en Philippe Coutinho.

Honduras had daarnaast voor rust een rode kaart gekregen. Na een halfuur moest Romell Quioto het speelveld verlaten voor een overtreding op Arthur. De Brazilianen namen ook na het doelpunt van Neres geen gas terug. Roberto Firmino en Richarlison deelden in de feestvreugde door ook te scoren, met een 7-0 uitslag tot gevolg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen