Blind trots: "We hebben een fantastische campagne gedraaid"

9 juni 2019, 23:22

Natuurlijk baalt Daley Blind van het mislopen van de Nations League-titel, maar de linksback van Oranje probeert net als Virgil van Dijk positief te blijven. De Ajacied vindt dat de verloren finale de voorgaande resultaten niet teniet doet. "We hebben in de Nations League grote teams verslagen en een fantastische campagne gedraaid."

"Als je ziet waar we vandaan zijn gekomen, dan hebben we iets positiefs neergezet. Het publiek en Nederland staat weer achter ons. Hier kunnen we zeker meer verder. We zijn nu teleurgesteld, maar we moeten met de kop omhoog verder kijken naar volgend jaar", aldus de verdediger tegen de NOS.

In Portugal trof Oranje een 'stugge ploeg', stelt Blind. "Je creëert niet veel tegen Portugal en komt er niet makkelijk doorheen", zegt de verdediger, die de 120 minuten tegen Engeland nog wel in de benen voelde. "Ik voelde me wel fit, maar als je na een paar weken rust meteen weer 120 minuten moet spelen en drie dagen later gelijk weer moet spelen, dan is het misschien beter om in de toekomst op de dinsdag en woensdag te spelen in plaats van later."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen