Cillessen baalt van kritiek: "Moe van Nederlandse media"

10 juni 2019, 07:51   Bijgewerkt: 10 juni 2019, 09:07

In zijn vijftigste interland lukte het Jasper Cillessen niet om met Oranje een resultaat te halen. Met Nederland verloor de keeper de Nations League-finale tegen Portugal met 1-0. Jasper Cillessen baalt.

De doelman van FC Barcelona werd door FOX Sports gevraagd wat zondag het verschil was. "Zij scoren wel en wij helaas niet. We moeten de beelden goed terugkijken, maar op dit moment ben ik te terneergeslagen om daar een goed antwoord op te geven", zei de keeper. "Wij wisten dat ze zo konden gaan spelen en dat hebben ze helaas gedaan. Dan wordt het heel lastig tegen deze ploeg."

Het doelpunt van Goncalo Guedes leek vrij houdbaar, maar Cillessen reageerde gepikeerd toen hij daarnaar gevraagd werd. "Ik zag hem vrij laat omdat Denzel en Daley er volgens mij voor stonden. En toen schoot hij hem hard…" Of de bal houdbaar was, kon hij niet zeggen. "Daar zijn we in Nederland altijd makkelijk in. Er wordt van alles geroepen in de Nederlandse media en daar word ik wel een beetje moe van. Dat is hetzelfde als met de penalty tegen Engeland, er wordt altijd geroepen dit of dat. Daar word ik een beetje moe van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen