Melis gaat proberen om Miedema in Feyenoord-shirt te krijgen

10 juni 2019, 08:55

Feyenoord heeft momenteel nog geen team in de Eredivisie Vrouwen, maar daar komt waarschijnlijk binnen enkele jaren verandering in. De Rotterdamse club heeft als doel om toe te treden tot de Eredivisie en wil direct een grote vis aan de haak slaan.

Dat zegt Manon Melis, topscorer aller tijden van Oranje die als coördinator meidenvoetbal bij Feyenoord werkt. "We zijn van plan om over een aantal jaar de Eredivisie in te gaan", vertelt ze aan het Algemeen Dagblad. Melis hoopt Vivianne Miedema aan te kunnen trekken. "Vivianne is een groot Feyenoord-fan, dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Zodra het gaat gebeuren, krijgt ze een belletje van me."

Gemakkelijk zal het niet worden, beseft Melis. "Vivianne is nu 22 jaar en speelt bij Arsenal. Ze zal zeker niet middenin haar carrière komen. Maar wellicht ergens aan het einde. Als ik zelf nog had gevoetbald, zou ik ook graag een keer voor Feyenoord hebben gespeeld."

Melis is met 59 goals topscorer aller tijden van Oranje, maar staat op het punt om die eretitel te verliezen aan Miedema. De spits van Arsenal staat op 58 goals.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen