'PSV wil aanvaller Bruma, maar twijfelt over vraagprijs'

11 juni 2019, 07:39   Bijgewerkt: 11 juni 2019, 09:10

In de zoektocht naar een aanvallende versterking is PSV uitgekomen in Duitsland. De Eindhovenaren hopen aanvaller Bruma los te weken bij RB Leipzig. De 24-jarige Portugees mag echter niet zomaar weg van zijn huidige werkgever en de vraagprijs die Leipzig op tafel heeft gelegd is PSV op dit moment nog wat te gortig.

Armindo Tué Na Bangna, zoals Bruma officieel heet, speelt sinds 2017 voor Leipzig. Hij kwam destijds over van het Turkse Galatasaray. Dit kostte Leipzig toen zo'n vijftien miljoen euro en de club is niet van plan Bruma met veel verlies door te verkopen. De Telegraaf schrijft vanochtend dat PSV interesse heeft, maar wel meer dan tien miljoen euro op tafel zal moeten leggen om zaken te doen. De nummer twee van het voorbije Eredivisieseizoen twijfelt daar nog over.

Bruma moet PSV een aanvallende impuls geven voor het nieuwe seizoen en wordt gezien als opvolger van Hirving Lozano of Steven Bergwijn, die allebei in de belangstelling staan van grote buitenlandse clubs na een goed seizoen te hebben gespeeld. Bruma speelde de afgelopen twee seizoenen rond de veertig wedstrijden voor Leipzig, waarin hij vijf keer trefzeker was. Met zijn club werd hij dit seizoen derde in de Bundesliga en werd de bekerfinale bereikt. PSV is deze zomerperiode nog niet heel actief op de transfermarkt. Er was slechts één uitgaande transfer: Daniel Schwaab vertrok transfervrij uit het Philips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen