Roda JC strikt Jean-Paul de Jong als nieuwe trainer

11 juni 2019, 16:07

Jean-Paul de Jong is komend seizoen hoofdtrainer van Roda JC. De club uit Kerkrade maakt de komst van de 48-jarige coach dinsdagmiddag via de officiële kanalen wereldkundig. Bij de club uit de Eerste Divisie tekent De Jong een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

'Met het binnenhalen van Jean-Paul de Jong heeft Roda JC haar gewenste kandidaat voor de trainersvacature binnengehaald. Roda JC heeft bij het zoeken naar een geschikte kandidaat haar kenwaarden in acht gehouden. Met De Jong heeft de club een trainer in huis gehaald die de Koempelmentaliteit kent en deze als geen ander weet te waarborgen', meldt de club.

De aanstelling van De Jong is vrij verrassend. De club uit Kerkrade werd maandag nog in verband gebracht met Jürgen Streppel en John van 't Schip, maar Roda JC kiest ervoor om met de oud-coach van FC Utrecht in zee te gaan. De Jong wordt in Kerkrade de opvolger van Eric van de Luer, die na het ontslag van Robert Molenaar op interim-basis de eindverantwoordelijke was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen