Roord door het dolle heen: "Iedereen kneep 'm wel"

11 juni 2019, 17:10   Bijgewerkt: 11 juni 2019, 17:30

Jill Roord moest zoeken naar woorden na het maken van het winnende doelpunt tegen Nieuw-Zeeland. De 22-jarige middenveldster kwam een kwartier voor tijd als invalster binnen de lijnen en maakte in extremis de 0-1. "Bizar", luidt haar eerste reactie.

"Ik kwam in het veld met het doel om een goal te maken. Dat ik in de laatste minuut de winnende mag maken terwijl ik wat betreft doelpunten al heel lang droog sta in Oranje, is bizar", aldus Roord tegen de NOS. "We speelden een heel matige wedstrijd. We kregen genoeg kansen, maar die gingen er niet in. De tijd tikte weg, maar we we zijn altijd in staat om in de laatste minuut een goal te maken. Iedereen kneep 'm wel."

"Dit is waar ik op hoopte", gaat ze verder. "Dat het nu bij de eerste wedstrijd op het WK gebeurt, is heel mooi." Naar eigen zeggen 'draaide ze door' na het maken van de winnende goal. "Alle spelers zeiden ook: als je erin komt, ga je scoren. Dat voelde ik zelf ook. Op het moment dat ik die bal aan zag komen, wist ik: die gaat erin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen