Roda JC-directeur Harm van Veldhoven voorlopig ziek thuis

12 juni 2019, 00:00

Algemeen directeur Harm van Veldhoven heeft zijn taken bij Roda JC voor onbepaalde tijd neergelegd. De oud-trainer van de club heeft zich ziek gemeld. Persoonlijke omstandigheden zouden de reden zijn, maar wat er precies aan de hand is, is niet bekend.

Omroep 1Limburg schrijft dat Van Veldhoven volgens Roda rust nodig heeft om te herstellen. Voor welke periode hij uit de roulatie zal zijn, is niet duidelijk. Sinds juni 2017 is Van Veldhoven werkzaam bij Roda JC. Eerst als technisch directeur en sinds juli vorig jaar ook als algemeen directeur. Volgens Roda heeft de ziekte van Van Veldhoven niks te maken met de komst van de nieuwe Mexicaanse eigenaar Mauricia Garcia de la Vega, die vorige week [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/351328/roda-jc-mexicaan-garcia-de-la-vega-nieuwe-clubeigenaar/,_blank,werd gepresenteerd]. Zijn komst betekende dat een faillissement van de club uit Kerkrade voorlopig werd afgewend.

Het nieuws van de tijdelijk werkonderbreking van Van Veldhoven komt op de dag dat Roda JC een nieuwe trainer voor het komende seizoen presenteerde. Jean-Paul de Jong was de verrassende naam die uit de hoge hoed kwam als nieuwe oefenmeester. De voormalige coach van FC Utrecht volgt Eric van der Luer op en moet proberen om Roda komend seizoen dichterbij promotie te brengen dan de teleurstellende dertiende plaats van afgelopen seizoen.

Lees ookRoda JC strikt Jean-Paul de Jong als nieuwe trainer

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen