'Napoli meldt zich voor Lozano bij Raiola; nog niet bij PSV'

12 juni 2019, 07:37   Bijgewerkt: 12 juni 2019, 08:16

Hoewel veel Italiaanse media al enkele weken melding maken van de transfer van Hirving Lozano naar Napoli, is een overgang voorlopig nog niet aan de orde. De Italiaanse topclub heeft zich wel gemeld bij zaakwaarnemer Mino Raiola, maar sprak nog niet met de nummer twee van Nederland. Een officieel bod is er dus altijd nog niet gedaan.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Diverse Italiaanse (geruchten)media schrijven dat Napoli ver wil gaan voor de Mexicaanse buitenspeler. Aurelio De Laurentiis, de president van de nummer twee van Italië, zou naar verluidt zo'n vijftig miljoen euro over hebben voor Lozano. Volgens het ED is een concreet bod nog niet aan de orde en rekent men zich in Eindhoven nog niet rijk.

De opzet zou een bod van veertig miljoen euro als basisbedrag zijn, met nog bonussen die kunnen oplopen tot tien miljoen euro. Lozano kampt de laatste tijd met een blessure, waardoor hij het seizoensslot van PSV en de Gold Cup moet missen. Voor een transfer heeft de kwetsuur zoals het nu lijkt nog geen gevolgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen