Atlético-directeur: Griezmann gaat naar FC Barcelona

12 juni 2019, 21:25

Miguel Ángel Gil Marin heeft bekendgemaakt waar Antoine Griezmann zijn loopbaan vervolgt. Volgens de directeur van Atlético Madrid tekent de 28-jarige Fransman binnenkort een contract bij FC Barcelona. "We weten al sinds maart dat Griezmann naar Barcelona gaat", wordt hij door Spaanse media geciteerd.

Een maand geleden maakte Griezmann bekend dat hij komende zomer vertrekt bij Atlético Madrid. Sindsdien wordt hevig gespeculeerd over de mogelijke nieuwe club van de Fransman, waarbij FC Barcelona de belangrijkste kandidaat lijkt om aan de haal te gaan met de wereldkampioen. Barça was vorig seizoen ook dicht bij de komst van Griezmann, maar toen koos de Frans international ervoor om Atlético trouw te blijven.

Onlangs liet de aanvaller zich ontvallen dat hij weet waar zijn toekomst ligt. Toen wilde hij nog niet zeggen in welk shirt hij volgend seizoen speelt. Waarschijnlijk wachten de club en speler tot 1 juli. Dan zakt de afkoopclausule van de Fransman van tweehonderd miljoen euro naar honderdtwintig miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen