Middenvelder Smeets gaat met Sparta de Eredivisie in

13 juni 2019, 15:28   Bijgewerkt: 13 juni 2019, 15:36

Begin dit jaar was Bryan Smeets al dichtbij een transfer naar Sparta, maar een akkoord met TOP Oss ketste toen op het laatste moment af. Nu, een halfjaar later, is er alsnog sprake van witte rook. Sparta meldt donderdag dat de 26-jarige Smeets voor twee jaar heeft getekend.

De middenvelder moet nog wel een medische keuring ondergaan. Met de overstap is een transfersom gemoeid, aangezien Smeets nog een doorlopend contract had in Oss. De oud-speler van MVV Maastricht, De Graafschap en SC Cambuur moet nog wel medisch worden gekeurd in Rotterdam.

Henk van Stee, die bij Sparta gaat over het spelersbeleid, is zeer tevreden met het aantrekken van Smeets. "Bryan heeft in het verleden bewezen over veel kwaliteiten en een goede mentaliteit te beschikken. Met TOP Oss heeft hij een erg succesvol seizoen achter de rug, waarin hij een belangrijk aandeel had aan de goede prestaties. We zijn ervan overtuigd dat hij ook op het hoogste niveau van waarde kan zijn en zijn blij hem mee te kunnen nemen naar de Eredivisie."

Smeets scoorde afgelopen seizoen twaalf keer voor Oss, waarmee hij de nacompetitie haalde. Daarin was uitgerekend Sparta te sterk in de halve finale. Omdat Sparta vervolgens van De Graafschap won in de finale, keren de Rotterdammers terug op het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen