Snoei wil Van Mieghem graag behouden voor De Graafschap

13 juni 2019, 17:12

Als het aan Mike Snoei ligt, speelt Darryl van Mieghem ook komend seizoen voor De Graafschap. De nieuwe trainer van de Superboeren is gecharmeerd van de 29-jarige buitenspeler, die op een dood spoor leek te zitten in Doetinchem. "Ik wil Daryl van Mieghem heel graag hier houden", aldus de coach.

Van Mieghem beschikt bij De Graafschap over een aflopend contract. "Ik vind Daryl echt een interessante speler en wil graag met hem verder. Dat zal hopelijk snel vorm gaan krijgen en dat moet ook", zegt Snoei tegen Omroep Gelderland. De trainer van de gedegradeerde club hoopt eveneens dat Fabian Serrarens blijft. "Ook met Fabian ga ik snel praten, net als met Stef Nijland. Die jongen heeft hier veel te weinig gespeeld. Misschien kunnen we hem weer in de juiste richting krijgen. Het zijn spelers die hoog op mijn lijstje staan, maar ze zijn nu even op vakantie."

De Graafschap is ook in de markt voor verdediger Toine van Huizen (29), met wie Snoei samenwerkte bij Telstar. "Wat ik kan zeggen is dat hij een geweldige regelaar is die hier heel goed zou passen. Ik zou liegen als ik zeg dat hij niet in beeld is. Een typische De Graafschap-speler door hoe hij in elkaar zit."

Op dit moment heeft De Graafschap nog maar tien spelers onder contract staan, dus valt er de komende maanden nog veel nieuws uit Doetinchem te verwachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen