Brands tevreden met ontwikkeling bij Everton: "Hard aan gewerkt"

13 juni 2019, 18:27

Marcel Brands kijkt tevreden terug op het laatste deel van zijn eerste seizoen bij Everton. De technisch directeur zag de afgelopen maanden de hand van trainer Marco Silva terug in het spel van The Toffees. Ook doet hij zijn zegje over het competitieschema voor het nieuwe seizoen, dat donderdag werd bekendgemaakt.

Met slechts één nederlaag in de laatste acht competitiewedstrijden eindigde Everton het seizoen goed. "De laatste maanden van het seizoen was de speelstijl die wij willen hanteren zichtbaar. Daar hebben Marco en zijn staf hard aan gewerkt", zegt hij via de officiële clubkanalen. "De spelers begonnen de speelstijl beter te begrijpen, wat vertrouwen gaf en resultaten opleverde. Dat was goed om te zien en hopelijk lukt het ons om dat door te zetten als we in augustus weer aan de Premier League beginnen."

De oud-technisch directeur van PSV weet dat Everton op 10 augustus met een uitwedstrijd tegen Crystal Palace aan het nieuwe seizoen begint. "In de eerste zes wedstrijden treffen we twee gepromoveerde teams (Aston Villa en Sheffield United, red.). Ik denk dat de start van het seizoen erg belangrijk wordt. December wordt een zware maand waarin we veel topteams treffen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen