Hazard gepresenteerd: "Alles wat ik ooit heb bereikt, staat op nul"

13 juni 2019, 21:36

Eden Hazard is donderdagavond gepresenteerd bij Real Madrid. De Belgische aanvaller, voor naar schatting honderd miljoen euro overgenomen van Chelsea, werd in het Santiago Bernábeu door vijftigduizend supporters welkom geheten. "Om dit shirt te dragen, is een eer."

Bij zijn presentatie vertelt Hazard dat hij na het WK van vorig jaar te horen kreeg dat Real Madrid hem wilde inlijven. "Ik ben toen een jaar langer bij Chelsea gebleven. Het was een goed jaar waarin we de Europa League hebben gewonnen, maar ik ben blij om nu hier te zijn", aldus de Belg, die mede vanwege trainer Zinedine Zidane voor Real heeft gekozen. "Iedereen weet dat Zidane mijn idool is sinds ik een kind ben. Dat heeft meegespeeld, maar mijn droom was om voor deze club te spelen."

Met welk rugnummer Hazard gaat spelen, is nog onduidelijk. "Ik heb via Mateo Kovacic kunnenpraten met Modric. Ik heb gevraagd of ik het nummer 10 kon krijgen, maar hij heeft 'nee' gezegd", lacht de Belg. "Voor mij is het rugnummer niet belangrijk. Ik beschouw me nog niet als Galactico, maar dat hoop ik ooit wel te worden. Alles wat ik ooit heb bereikt, staat op nul. Ik moet hier nog iets winnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen