'Juventus en Chelsea bereiken akkoord over overgang Sarri'

14 juni 2019, 09:16

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat Maurizio Sarri gepresenteerd wordt als nieuwe trainer van Juventus. Italiaanse media melden dat de club uit Turijn een akkoord heeft bereikt met Chelsea over de overgang van de zestigjarige trainer. Na één jaar Engeland wil Sarri graag terugkeren naar Italië.

Voor een minimale vergoeding neemt Juventus de trainer over van Chelsea. De Engelse club verlangde aanvankelijk een transfersom van zes miljoen euro, maar is akkoord gegaan met een lagere vergoeding. Vrijdag zal het contract van Sarri bij The Blues worden beëindigd, waarna hij bij Juventus een verbintenis voor drie seizoenen kan tekenen. Bij Juventus wordt Sarri herenigd met assistent-trainer Giovanni Martusciello, met wie hij eerder samenwerkte bij Empoli.

Met Chelsea won de Italiaan afgelopen seizoen de Europa League. Na het winnen van het Europese toernooi erkende Sarri dat hij heimwee had naar Italië. "Voor ons Italianen klinkt de roep van thuis sterk. Ik heb het gevoel dat er iets ontbreekt. Het is een zwaar jaar geweest en het begint steeds zwaarder te wegen dat ik verre vrienden en familie nog zelden zie", zei hij tegen Vanity Fair.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen