Mattheij blijft geboortestad trouw en ruilt Excelsior in voor Sparta

14 juni 2019 – Jurgen Mattheij (26) verruilt Excelsior voor stadsgenoot Sparta. De verdediger heeft voor één seizoen getekend bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Mattheij, namens Excelsior goed voor 149 Eredivisie-wedstrijden, beschikte in Kralingen over een aflopend contract.

Mattheij blijft geboortestad trouw en ruilt Excelsior in voor Sparta

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Jurgen is een jongen met veel Eredivisie-ervaring die, ondanks veel interesse van andere Eredivisie-ploegen, graag wilde terugkeren bij Sparta", reageert technisch manager Henk van Stee op het clubkanaal van de promovendus. "Hij was een van de steunpilaren van Excelsior, die eraan bijgedragen heeft dat zij jarenlang in de Eredivisie gespeeld hebben. We zijn blij dat hij ons komt versterken."

Mattheij maakte in 2010 de tegenovergestelde, toen de Rotterdammer nog in de jeugd speelde. Later maakte hij bij Excelsior zijn debuut in het betaald voetbal. Sindsdien speelde Mattheij onafgebroken voor Excelsior. Na de degradatie uit de Eredivisie blijft hij ondanks belangstelling van andere clubs Rotterdam trouw.

Sparta verzerkerde zich deze week ook al van de diensten van Laros Duarte en Bryan Smeets.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd