Jørgensen gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 juni 2019 – Nicolai Jørgensen gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen. De spits en club hebben een principeakkoord bereikt over verlenging van één jaar. Wanneer de 28-jarige Deen na de vakantie zijn handtekening zet, ligt hij tot medio 2022 vast meldt Feyenoord via de clubkanalen.

Jørgensen gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"De club en Nicolai geven hiermee een mooi signaal af", reageert trainer Jaap Stam op het digitale thuis van de Rotterdammers. "Nicolai heeft bewezen tot een van de topspitsen van de Eredivisie te behoren. Met zijn ervaring, technische kwaliteiten en fysiek kan hij samen met de andere aanvallers het verschil maken voor Feyenoord. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken."

Technisch directeur Sjaak Troost voerde de gesprekken met Jørgensen. "Mooi dat Nicolai na een seizoen dat door blessures niet gebracht heeft wat hij ervan gehoopt had er hier weer vol voor wil gaan. Hij is getergd en wil zich samen met Feyenoord revancheren voor vorig seizoen", aldus Troost.

Anderhalf jaar geleden kon Jørgensen voor zeventien miljoen euro naar Newcastle United, maar wimpelde Feyenoord dat bod destijds af.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Feyenoord

    gerelateerd