'Luuk de Jong wekt interesse van Mexicanen, nog niets concreets'

15 juni 2019, 08:36   Bijgewerkt: 15 juni 2019, 10:20

Luuk de Jong staat opnieuw in belangstelling van een Mexicaanse topclub. Monterrey heeft interesse in de spits van PSV. Maar volgens het goed geïnformeerde Eindhovens Dagblad is momenteel nog niets concreets. Media uit Mexico beweren wat anders.

Het ED doet een beroep op betrouwbare bronnen en die stellen dat een transfer nog niet dichtbij is. In Mexico schrijft Record dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zouden zitten en dat komende week de plooien zelfs al glad worden gestreken. De Jong zelf heeft een ambitie om ooit nog eens naar het buitenland te gaan, maar of Mexico daarvoor in aanmerking komt? Ook vanwege het Nederlands elftal lijkt dat niet het meest logische keuze.

Niet voor het eerst staat de PSV-topscorer in belangstelling van een grote Mexicaanse club. Vorig jaar wilde Club America hem, maar besloot De Jong uiteindelijk in Eindhoven te blijven en verlengde hij vorige zomer zijn contract tot 2021. Voor PSV is er dan ook geen aanleiding om hem de komende transferwindow te verkopen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen