Neres blij dat hij niet naar China vertrok: "Alles was anders gelopen"

15 juni 2019, 12:44   Bijgewerkt: 15 juni 2019, 12:50

David Neres is blij dat hij Ajax in de winterstop niet heeft verruild voor een Chinees avontuur. De Braziliaan startte afgelopen nacht in het openingsduel van de Copa America in de basis bij Brazilië en is ervan overtuigd dat hij bij een winterse transfer nu niet op dat podium had gespeeld.

Het Chinese Guangzhou Evergrande toonde immers interesse in de dribbelaar. "Ze deden een goed aanbod en het was verleidelijk, omdat ik niet alles speelde in de eerste seizoenshelft. Ik vroeg me af wat het beste voor me was", vertelt de Braziliaan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als ik naar China was gegaan, was het allemaal anders gelopen."

Na de winterstop schitterde Neres in de Champions League met de Amsterdammers, door Real Madrid en Juventus te elimineren. In Madrid was Neres verantwoordelijk voor een van de doelpunten. "Ik had de rest van het seizoen niet willen missen. We hebben daarna gewonnen van Real madrid en Juventus en ik speel nu in het nationale elftal. Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

Met Brazilië jaagt Neres in eigen land momenteel dus op de Copa America. "Er staat veel druk op Brazilië om de Copa America te winnen. Dat voelt zwaar, maar we moeten ermee leven. Ik heb vertrouwen in ons team en ik weet dat ze mij kunnen gebruiken. De volgende wedstrijden wil ik nog meer laten zien." Brazilië moet het overigens doen zonder sterspeler Neymar, die geblesseerd is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen