Gullit ziet in Lampard de ideale opvolger voor vertrokken Sarri

16 juni 2019, 18:58

Maurizio Sarri trok de deur van Chelsea zondag achter zich dicht en verkast naar Juventus. Volgens Ruud Gullit - voormalig speler/trainer van The Blues - is Frank Lampard de ideale man om de club opnieuw op te bouwen. "Het is belangrijk dat Chelsea iemand aanstelt die bij de club past en de club kent."

Dat vertelt Gullit tegenover Sky Sports. "Maar hij moet zich niet alleen omringen met vrienden. Hij moet met mensen werken die wél ervaring hebben, want als coach heeft Lampard nog weinig bereikt, natuurlijk", zei Gullit, die denkt dat het wel kan werken als je nog weinig ervaren bent als coach. "Ik heb ook ooit de kans gekregen bij Chelsea zonder ervaring en dat ging ook goed." 

Chelsea moet tevens op zoek naar een nieuwe assistent, want volgens Sky Sports vertrekt ook Gianfranco Zola, terwijl sterspeler Eden Hazard eerder al wegging. "Ik snap wel dat Maurizio teruggaat naar Italië, als mensen je nog niet eens willen als je de Europa League wint… Het zat Sarri ook niet mee, hij had drie rechtsbuitens en moest Hazard in de spits zetten en later op links. Maar ik vind dat hij het goed gedaan heeft. Met zo'n Liverpool en Manchester City word je geen kampioen."

Lees ookCoach Sarri verlaat Chelsea en is opvolger Allegri bij Juventus

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen