'PSG wil meewerken aan het vertrek van Neymar'

16 juni 2019, 22:36   Bijgewerkt: 16 juni 2019, 23:01

Een opvallend bericht uit Frankrijk: het doorgaans betrouwbare L'Équipe meldt dat Paris Saint-Germain wil meewerken aan een transfer van Neymar. De aanvaller die voor 222 miljoen euro naar de Franse hoofdstad kwam, heeft nog niet voor het extreem groot succes kunnen zorgen, mede door blessureleed. Mogelijk vertrekt hij dus nu alweer komende zomer.

Dat schrijft de Franse krant op basis van 'betrouwbare bronnen'. Hij zou moeite hebben om te wennen aan het leven in Parijs en wil daarom terug naar Spanje. PSG wil ondanks dat Neymar 51 goals maakte in 58 duels en 29 assists gaf wel meewerken aan het vertrek van de Braziliaan. Hij kampte de laatste seizoenen in de cruciale fase met blessures en de eisen en het gedrag van de aanvaller zouden ze naar verluidt beu zijn.

Clubeigenaar Nasser Al-Khelaïfi gaf in een recent interview te kennen dat hij het vedette-gedrag van sommige spelers zat is. Mogelijk gaat dat dus ook op voor Neymar. Hoewel hij dus mag vertrekken, gaat PSG hem niet voor een klein bedrag laten gaan. Dat de club wíl mee werken, betekent niet dat hij per se weg moet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen