'PSV verhuurt Romero definitief aan Vélez Sarsfield'

16 juni 2019, 23:50

Maximiliano Romero (20) keert tijdelijk terug naar zijn vorige club Vélez Sarsfield. De twintigjarige spits wordt door PSV voor één jaar verhuurd aan de Argentijnse club, in de hoop dat hij zijn oude niveau weer gaat oppakken. In de deal is dan ook géén koopoptie opgenomen, waardoor hij sowieso terugkeert in Eindhoven.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Naar verwachting wordt de deal op korte termijn gepresenteerd door de clubs en is technisch manager John de Jong momenteel bezig om de deal van Romero af te ronden. De Eindhovenaren hopen dat hij in zijn vertrouwde omgeving zijn ritme weer hervindt, dat hij in Nederland verloor. 

Romero kwam de laatste duels van dit seizoen in actie bij Jong PSV in de Eerste Divisie. Daarvoor stond hij langs de kant met een van zijn vele blessures bij PSV, die hij opliep tijdens de Copa América Onder 20 jaar, waar hij overigens wél veel speelde. Desondanks is hij naar eigen zeggen nog altijd gelukkig bij PSV, dat anderhalf jaar geleden liefst tien miljoen euro over had voor het talent.

Lees ook: 'Romero geeft voorkeur aan tijdelijke terugkeer naar oude club'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen