De Gier wil bij Go Ahead laten zien dat NEC-tijd incident was

17 juni 2019, 08:28

Jack de Gier wil bij Go Ahead Eagles graag laten zien dat zijn periode bij NEC een incident was. Na goede jaren bij Almere City FC werd de coach afgelopen jaar in Nijmegen ontslagen na een matig jaar, maar hij is vol goede moed om zich daarvan te revancheren. "Ik ben vooral gebrand om dit seizoen te laten zien dat NEC een incident was en Almere City FC geen toeval."

Dat vertelt de coach over zijn nieuwe avontuur tegenover De Stentor. Hoewel hij werd ontslagen, vond hij de periode bij NEC wel leerzaam. "Natuurlijk ga je evalueren om er als trainer beter uit te komen", verzekert De Gier, die uitkijkt naar de samenwerking met assistent-coach Marco Heering. Met hem werkte hij ook samen in Flevoland.

"Als trainer sta ik voor aanvallend voetbal, waarbij alles geven de basis is. Wat dat betreft willen we de lijn van afgelopen seizoen doortrekken", aldus De Gier, die de opvolger is van John Stegeman. Hij heeft vooral heel veel zin in het nieuwe seizoen, dat voor Kowet aanstaande zondag alweer begint. "Er zijn nu al meer dan zesduizend seizoenkaarten verkocht. Een record, las ik. Er staat een mooie groep spelers en een sterke staf. Alle elementen zijn aanwezig om er met z'n allen een mooi seizoen van te maken."

Lees ook: Go Ahead Eagles strikt Jack de Gier als nieuwe trainer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen