Ceballos heeft langste tijd gehad bij Real na ruzie met Zidane

17 juni 2019, 10:21

Dani Ceballos heeft de langste tijd als speler van Real Madrid achter de rug. De middenvelder die twee jaar geleden voor achttien miljoen euro over kwam van Real Betis Sevilla leeft in onmin met manager Zinedine Zidane. De Fransman zou hebben gezegd niet met hem te willen werken, waarop hij de coach van repliek diende. "Dat komt mooi uit, want ik wil ook niet onder jou spelen."

Dat werd volgens AS duidelijk na het duel tussen Spanje en Italië op het EK onder 21 jaar, waarin de middenvelder een prachtige treffer maakte. Het duo zou nooit een goede relatie hebben gehad en bovendien kan de jeugdinternational op veel interesse rekenen: onder andere Tottenham Hotspur zou hem graag willen binnenhalen.

Boos op Gözübüyük

Overigens was er vanuit het Spaanse kamp zondag vooral woede richting scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De arbiter greep niet in na een harde trap op Cabellos. Zowel captain Jesús Vallejo als ook slachtoffer Ceballos vond het duidelijk een rode kaart. "De UEFA vindt de VAR heel belangrijk, maar als ik een trap tegen mijn been aan krijg wil de scheidsrechter niet eens kijken… Volgens mij was het zeker rood", aldus Ceballos na de 3-1 nederlaag. Jochem Kamphuis was de VAR van dienst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen