Vitesse's Clarke-Salter gekozen tot captain Engeland 021 op EK

17 juni 2019, 10:50

De door Vitesse gehuurde verdediger Jake Clarke-Salter moest het seizoenseinde van de Arnhemmers in de Eredivisie missen vanwege blessureleed, maar is fit genoeg om in actie te komen op het EK Onder 21 jaar namens Engeland. Sterker nog: de speler van Chelsea is gekozen tot aanvoerder van het talentvolle team.

Clarke-Salter moest met Vitesse in de play-offs zowel tegen FC Groningen als ook tegen FC Utrecht geblesseerd toekijken. Het was dan ook de vraag of hij fit zou zijn voor het toernooi in Italië en San Marino. De negenvoudig international van Engeland O21 werd opgeroepen door bondscoach Aidy Boothroyd en is door hem zelfs gekozen tot captain van het team, waarin onder andere Mason Mount en Dominic Solanke zijn opgenomen.

Engeland zit in de poule bij de leeftijdsgenoten van Kroatië, Frankrijk en Roemenië en beginnen het toernooi dinsdagavond met een duel tegen de Fransen. Overigens keert Clarke-Salter deze zomer in principe gewoon terug naar Chelsea en zit zijn speeltijd bij Vitesse er dus op. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen