'Sinkgraven mogelijk maandag al naar Bayer Leverkusen'

17 juni 2019, 13:53

Daley Sinkgraven is hard op weg naar de uitgang bij Ajax. De verdediger annex middenvelder wordt door Peter Bosz naar Bayer Leverkusen gehaald, voor zo'n vijf miljoen euro. De verwachting is dat hij maandag nog een contract tekent in Duitsland bij Bayer, met wie hij inmiddels ook een persoonlijk akkoord heeft bereikt. 

Dat schrijft De Telegraaf althans. Eerder al werd bekend dat de Amsterdammers wel wilden meewerken aan een transfer, aangezien zij met Lisandro Martinez al een alternatief op het oog hebben. Bovendien heeft Sinkgraven nog slechts een contract voor één seizoen, waardoor ze nog een mooi bedrag voor de back ontvangen.

Ajax nam Sinkgraven vierenhalf jaar geleden met hoge verwachtingen over van Heerenveen. Maar door de nodige blessures viel dat over het algemeen tegen. Na zijn blessure in de halve finale van de Europa League moest Sinkgraven - als hij fit was - het doen met invalbeurten. Dit seizoen deed hij tegen Juventus in de kwartfinale van de Champions League overigens nog verdienstelijk mee. Het was een van zijn weinige optredens dit seizoen.

Lees ook'Ajax wil Sinkgraven voor juiste transfersom laten gaan'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen