VVV ziet ook assistent Driessen naar Al-Wahda gaan

17 juni 2019, 16:09

Maurice Steijn vertrekt niet in zijn eentje naar Al-Wahda FC in de Verenigde Arabische Emiraten. Bekend was al dat zijn zoon Sem Steijn hetzelfde pad bewandelt en ook Jay Driessen gaat met Steijn mee. De assistent-trainer vertrekt dus eveneens bij VVV-Venlo.

?Dat melden de Limburgers maandagmiddag. De 49-jarige trainer werkte sinds 2014 als assistent van Steijn bij VVV en de twee coaches vormden een sterk duo. Steijn wilde Driessen graag meenemen maar Al-Wahda en die missie is dus geslaagd. Algemeen directeur Marco Bogers betreurt het vertrek van Driessen. "Hij is al zo enorm lang aan de club verbonden dat ik me bijna niet kan voorstellen hoe het zal zijn zónder Jay. Hij kent de club van binnen en van buiten en fungeert daardoor ook als cultuurbewaker. Doodzonde dat hij deze keus maakt, maar ook alle begrip. Deze kans mogen we hem niet ontnemen."

Driessen krijgt ook de complimenten van manager voetbal Stan Valckx. "Op voetbaltechnisch gebied maak je hem niks wijs. Hij heeft ontzettend veel voor VVV betekend, mede ook omdat hij al zo lang bij de club actief was en iedereen kende. Ik had af en toe het gevoel dat zijn rol binnen de technische staf wel eens onderschat werd, maar Jay was enorm deskundig en had mede daarom een meerwaarde binnen de technische staf. Jammer dat hij ervoor kiest om te vertrekken, maar uiteraard snap ik zijn keus volledig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen