Ajax-aanwinst Marin noemt missen EK 'gevoelige kwestie'

17 juni 2019 – Dat Razvan Marin van Ajax niet mag deelnemen aan het EK Onder 21 met Roemenië, vindt de middenvelder vervelend. De middenvelder had zijn land graag aan succes geholpen op het toernooi, maar kreeg van zijn nieuwe club geen toestemming om deel te nemen.

Ajax-aanwinst Marin noemt missen EK 'gevoelige kwestie'

Ajax wil dat Marin volledig fris aan de voorbereiding op het nieuw seizoen begint. De Amsterdammers moeten direct de Champions League-voorrondes in, waardoor Ajax graag snel over Marin wil beschikken. Hij mag daardoor niet in actie komen op het EK.

"Het is een gevoelige kwestie voor mij", zegt Marin tegen het Roemeense Sport. "Ik laat de club beslissen wat het beste is voor mij, maar ik had graag op het EK gespeeld. Het is een zeer pikante situatie voor mij", aldus de van Standard Luik overgekomen middenvelder.

Ajax zal in augustus moeten aantreden in de derde voorronde van de Champions League en wil de selectie al snel compleet hebben voor de voorbereidingen op die wedstrijden met als doel om opnieuw de groepsfase te bereiken.

Ajax

gerelateerd