Chili haalt uit tegen Japan, slechte start voor Curaçao

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 juni 2019 – Chili heeft de lijn van de afgelopen jaren op de Copa América doorgezet en is het toernooi uitstekend begonnen. In de nacht van maandag op dinsdag rekende de ploeg van Reinaldo Rueda met liefst 0-4 af met Japan, waardoor het samen met Uruguay bovenaan Poule C staat. Verder werd er ook gespeeld in de Gold Cup, waarin Curaçao verloor van El Salvador (0-1).

Chili haalt uit tegen Japan, slechte start voor Curaçao

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Japan - Chili 0-4
Met PEC Zwolle-verdediger Yuta Nakayama in de basis was Japan kansloos tegen de ploeg die de laatste twee edities van de Copa América won. Erick Pulgar opende vlak voor de pauze de score met een kopbal uit een corner, waarna het in de tweede helft echt los ging. Eduardo Vargas besliste tien minuten na de rust de wedstrijd, waarna Alexis Sánchez en Vargas nog tot scoren kwamen. Laatstgenoemde was sinds 2011 op alle Copa's trefzeker.

Curaçao - El Salvador 0-1
Voor Curaçao is de Gold Cup begonnen met een kater: met onder andere Eloy Room, Daryl Lachman, Charlison Benschop en Elson Hooi in de basis hoopte Remko Bicentini na de drie nederlagen van de vorige editie ditmaal wel hoge ogen te gooien. De start was echter niet veelbelovend: op slag van rust maakte Nelson Bonilla in de verre hoek het enige doelpunt. Ook invalbeurten van Jafar Arias, Gino van Kessel en Ayrton Statie deden daar niets aan af.

Overige uitslagen Gold Cup:
Jamaica - Honduras 3-2

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd