Transfervrije Heerings kan naar Kerala Blasters of Melbourne City

18 juni 2019, 08:35

De transfervrije Kai Heerings staat vermoedelijk voor een stap naar het buitenland. De verdediger van de Limburgers staat in de concrete belangstelling van het Indiase Kerala Blasters en ook het Australische Melbourne City heeft zich gemeld. In een eerder stadium wees hij het Roemeense FC Botosani nog af.

Dat schrijft De Limburger althans. "We zijn momenteel in onderhandeling met deze twee clubs. Er zijn overigens meerdere clubs geïnteresseerd, maar Kerala en Melbourne zijn concreet. Kai zag een overgang naar Botosani niet zitten", laat zaakwaarnemer Danny Ris weten tegenover de ochtendkrant. Het contract van Heerings, die eerder speelde voor onder andere SC Cambuur, FC Utrecht en Helmond Sport, werd niet verlengd bij Fortuna Sittard.

Kerala Blasters komt uit op het hoogste niveau van India in de Super League, waar eerder onder andere Gianni Zuiverloon, John Goossens, Hans Mulder en Jeroen Lumu speelden. Bij Melbourne City, de nummer vijf van Australië, staat Bart Schenkeveld onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen