Emmen huurt linksback Beste voor seizoen van Werder

18 juni 2019, 12:11

FC Emmen heeft de volgende versterking binnengehaald voor komend seizoen: Jan-Niklas Beste wordt voor één jaar gehuurd van Werder Bremen. De twintigjarige linksback is jeugdinternational van Duitsland en speelde vorig seizoen in het O23-team van de Duitse Bundesliga-club.

Dat maakt FC Emmen bekend via de officiële kanalen. "Bij FC Emmen krijg ik de kans om mezelf op het hoogste niveau te laten zien", aldus de nieuwe aanwinst van de Drentse club. "Ik wil me hier verder ontwikkelen en ik zal mijn stinkende best doen voor het team en de supporters."

Beste komt uit de jeugdopleiding van Borussia Dortmund, maar brak - ondanks dat hij wel in het eerste team debuteerde in de DFB-Pokal - nooit door in het eerste. Afgelopen zomer stapte hij over naar Werder Bremen, waar hij geen minuten maakte in het eerste. Bij FC Emmen gaat hij dan vermoedelijk wel doen, aangezien de linies dunbezet zijn momenteel. Met Nico Neidhart (Hansa Rostock) en Caner Cavlan (Austria Wien) zag de formatie van Dick Lukkien beide opties aan de linkerkant achterin vertrekken deze zomer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen