'Krasnodar wil Vilhena, maar deal met Feyenoord mislukt'

18 juni 2019, 15:56   Bijgewerkt: 18 juni 2019, 18:46

Tonny Vilhena leek op weg naar de Russische competitie, maar die transfer staat inmiddels op losse schroeven. FK Krasnodar wilde de 24-jarige middenvelder van Feyenoord overnemen, maar kwam niet tot een akkoord met de Rotterdamse club. Dat schrijft RTV Rijnmond. 

De Russische club die sinds 2008 bestaat wil onder leiding van miljardair Sergey Galitsky de top van Rusland bestormen. Vilhena was één van de spelers die de club op het oog had om deel uit te gaan maken van die plannen, zo meldde het Algemeen Dagblad eerder vanmiddag. 

De ochtendkrant schreef dat Krasnodar werk wil maken van Vilhena's komt. De Feyenoorder is een interessant doelwit voor de Russische nummer drie, dat afgelopen seizoen het Bayer Leverkusen van Peter Bosz nog uitschakelde in de Europa League. Vilhena heeft in De Kuip nog een eenjarig contract. Daarbij heeft de vijftienvoudig Oranje-international de afspraak dat hij niet voor een al te hoge transfersom mag vertrekken.

Vilhena had volgens RTV Rijnmond ook wel willen vertrekken naar Krasnodar en was zelfs al rond met de club. Een deal tussen zijn huidige werkgever Feyenoord en zijn nieuwe club bleef echter uit. Waarom deze onderhandelingen uiteindelijk niet zijn geslaagd, is niet duidelijk. Vilhena, die momenteel van zijn vakantie geniet, blijft voorlopig dus nog in Rotterdam. Gezien zijn eenjarige contract moet Feyenoord hem deze zomer verkopen, omdat anders het risico bestaat dat hij transfervrij vertrekt in 2020.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen