'FC Groningen wil oude bekende Glenn Bijl ophalen bij FC Emmen'

18 juni 2019, 17:40

In de zoektocht naar een verdedigende versterking is FC Groningen uitgekomen bij een oude bekende. De club wil Glenn Bijl overnemen van FC Emmen, waar hij in het afgelopen seizoen één van de sterkhouders was.

Bijl speelde in het verleden al voor FC Groningen, zoals veel andere spelers van Emmen ook deden. Tussen 2006 en 2017 speelde hij in de jeugd van de Trots van het Noorden om vervolgens te vertrekken naar Emmen waar hij meer kans op speeltijd kreeg. Met die club promoveerde hij in het seizoen 2017/2018 naar de Eredivisie en werd er dit seizoen handhaving bewerkstelligd.

RTV Drenthe schrijft nu dat Groningen Bijl terug wil halen, maar Emmen-voorzitter Ronald Lubbers wil dat nog niet bevestigen. Bijl heeft in Emmen nog een contract tot de zomer van 2021. Groningen is al erg bedrijvig op de transfermarkt tot dusver. Mo El Hankouri, Gabriel Gudmundsson, Azor Matusiwa en Ramon Pascal Lundqvist werden reeds aangetrokken. Emmen legde eerder vandaag al een nieuwe verdediger vast in de persoon van Jan-Niklas Beste.

Lees ookEmmen huurt linksback Beste voor seizoen van Werder

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen