Stefanie van der Gragt ook tegen Canada niet in de basis

18 juni 2019, 22:43

Stefanie van der Gragt zal komende donderdagavond niet in de basis staan als de Oranje Leeuwinnen het opnemen tegen Canada. In dat duel wordt duidelijk welk land als groepswinnaar naar de achtste finales gaat. Van der Gragt is herstellende van een knieblessure en zal vanaf de bank moeten toekijken.

Door haar blessure ontbrak Van der Gragt ook in het tweede groepsduel tegen Kameroen dat met 3-1 werd gewonnen. Zij zat toen op de tribune, maar zal tegen Canada naar alle waarschijnlijkheid weer op de bank plaatsnemen. "Iedereen weet dat we al door zijn en het was een moeilijke keuze, maar ik ga niet starten", bevestigde Van der Gragt haar absentie tegenover de [a,https://nos.nl/wk2019/video/2289596-van-der-gragt-het-gaat-de-goede-kant-op-maar-ik-ga-niet-starten.html,_blank,NOS]. Omdat Oranje al een ronde verder is, wordt er geen risico genomen met de centrale verdediger.

Door het ontbreken van Van der Gragt in het hart van de defensie zal het centrale duo naar verwachting weer gevormd gaan worden door Dominique Bloodworth en Anouk Dekker. Van der Gragt hoopt later in het toernooi weer mee te kunnen doen. "Het gaat de goede kant op. Ik voel me goed, de knie gaat goed, dus daar ben ik blij mee. Er is vooruitgang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen