Officieel: PSV stalt Romero tijdelijk bij oude club

18 juni 2019, 23:28

PSV verhuurt Maximiliano Romero komend seizoen aan Vélez Sarsfield. De tijdelijke overgang van de aanvaller hing al een tijdje in de lucht en de Argentijnse club heeft de overgang nu definitief bevestigd. De blessuregevoelige Romero moet bij zijn jeugdliefde meer speeltijd gaan krijgen.

Via de officiële kanalen laat Vélez Sarsfield dat Romero door de medische keuring is gekomen. Hij wordt voor een jaar gehuurd van PSV, zonder dat de club daar iets voor hoeft te betalen. In de deal is geen optie tot koop opgenomen. PSV kocht Romero in januari 2018 voor een bedrag van ruim tien miljoen euro, maar beleefde tot dusver weinig plezier aan de 20-jarige Argentijn. In zijn eerste half jaar kwam hij door een blessure niet in actie.

Dit seizoen bleef hij opnieuw kwakkelen met zijn fysieke gesteldheid en kwam hij door pijntjes tot slechts twee invalbeurten in het eerste elftal en een aantal duels in Jong PSV. Met de verhuur aan zijn oude club wil PSV Romero ritme laten opdoen in een vertrouwde omgeving. Het is de bedoeling dat hij daarna weer terugkeert in het Philips Stadion, aangezien hij daar nog een contract heeft tot de zomer van 2023.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen