Groningen wil ook Bakker van Emmen, onenigheid over contract

19 juni 2019, 09:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Naast Glenn Bijl haalt FC Groningen ook graag Nick Bakker terug. Beiden staan onder contract bij FC Emmen, al denkt Bakker daar anders over. "Ik vind dat ik geen contract heb en FC Emmen zegt van wel", aldus de verdediger. Volgens hem zijn de contacten met Groningen al gelegd.

Maar Emmen denkt dus anders over de contractsituatie van Bakker. "Wij hebben voor 1 april geen formeel ontslag aangevraagd voor Nick Bakker, omdat we graag met hem door willen", zegt Emmen-voorzitter Ronald Lubbers tegen RTV Drenthe. "We waren volgens mij ook in een vergevorderd stadium met hem, maar die gesprekken zijn opeens gestaakt en wij hebben ook geen aangetekende ontslagbrief ontvangen voor de uiterlijke datum. Daar zijn beide partijen, FC Emmen en ook de zaakwaarnemer van Nick, van op de hoogte."

In de CAO staat dat spelers uiterlijk 15 mei een aangetekende brief moeten sturen, mits zij automatische verlenging willen voorkomen. Anders wordt de verbintenis onder dezelfde voorwaarden met een seizoen verlengd. Desalniettemin denkt Bakker dat hij zondag niet op de eerste training van Emmen is. "Ik vind dat ik geen contract heb, dus ik ga uit van niet."

Lees ook: 'FC Groningen wil oude bekende Glenn Bijl ophalen bij FC Emmen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen