BILD: ongewis of Robben überhaupt carrière vervolgt

19 juni 2019, 10:47   Bijgewerkt: 19 juni 2019, 12:29

De toekomst van Arjen Robben blijft ongewis. Volgens BILD is het zelfs nog onbekend of de aanvaller überhaupt zijn carrière vervolgt. Robben zou nog steeds last hebben van de blessure die hem afgelopen seizoen parten speelde. Klachten tussen de bekken en schaamstreek zijn nog steeds niet volledig genezen.

Robben is net terug van vakantie met zijn vrouw en kinderen. Afhankelijk van zijn fitheid zal hij zijn keuze bepalen. Voor het einde van deze maand wil hij de knoop doorhakken, vertelde de 35-jarige Bedummer al. Robben heeft over belangstelling niets te klagen. Clubs als PSV, FC Groningen, Leicester City en Benfica passeerden allemaal al de revue.

In een eerder interview met Voetbal International zette Robben vier mogelijkheden uiteen: "Ik zou een avontuur buiten Europa kunnen aangaan, dan heb ik het bijvoorbeeld over Amerika of Japan. Ten tweede heb je binnen Europa de absolute top. De derde categorie is een terugkeer naar Nederland. En de vierde optie is stoppen. Dat zijn veel keuze-mogelijkheden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen